Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 31.03.2012, 12:18 Temat postu: egzamin z historrii filmu poskiego |
|
|
Tak, już na najbliższym wykładzie mamy ustalić termin egzaminu. Jeśli chcecie mieć wpływ na decyzję piszcie tutaj a najlepiej przyjdźcie w poniedziałek na wykład.
Po rozmowie ze Stańczyk i Visenną, proponuję abyśmy wybierali między 19, 20 a 21 czerwca. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 31.03.2012, 13:23 Temat postu: |
|
|
jestem za 21., ewentualnie 20., że było jeszcze parę wolnych dni bez zajęć na ogarnięcie tematu. _________________ No job - no problem. No money - no problem. No wind - problem! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 31.03.2012, 14:40 Temat postu: |
|
|
jak najpóźniej! więc z podanych wyżej propozycji wybieram 21:> |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 31.03.2012, 16:10 Temat postu: |
|
|
Na chwilę obecną (pełną optymizmu oraz wiary w ludzi i w siebie) jest mi wszystko jedno i może być i 20, i 21 (za moimi plecami przebiegł jednorożec), ale wolałabym mieć pewność, że dzień wcześniej czy później nie będziemy mieć egzaminu z socjologii (Ktoś właśnie pije krew jednorożca i świat okryto kirem). Po prostu moje możliwości intelektualne są ograniczone i potrzebuję co najmniej dwudniowej przerwy na przekwalifikowanie się. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 31.03.2012, 17:13 Temat postu: |
|
|
no i teraz ja namieszam i powiem, że z pewnych względów wolałabym mieć dni 18-21 czerwca wolne (bo może będę musiała być poza Krakowem), więc proponuję 22.06. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 31.03.2012, 21:00 Temat postu: |
|
|
Zuziu, musimy pamiętać o obronach. I nie wiemy ile czasu Profesor będzie potrzebował na sprawdzenie.
Stańczyk o ograniczonych możliwościach intelektualnych. Oksymoron. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|