Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 09.07.2011, 14:54 Temat postu: Projektowanie produkcji gier video |
|
|
Mam pytanie odnośnie rejestracji przez ERK? Nie ma kierunku projektowanie produkcji gier video i jak mam złożyć papiery na ten kierunek, skoro go nie ma na ERK. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 09.07.2011, 16:08 Temat postu: |
|
|
Projektowanie gier wideo to specjalizacja na SUM. Papiery sklada sie na kulturoznawstwo/filmoznawstwo. Dopiero po przyjeciu na studia wybiera sie specjalizacje.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 10.07.2011, 16:12 Temat postu: |
|
|
Zarejestrowałem się i wpłaciłem pieniądze. Dyplomu jeszcze nie mam, ale wiem, że mogłem złożyć, tyle, że będę bronił 30 września, a mam czas do 21 lipca. Czy mam właśnie przynieść potwierdzenie bo takie posiadam, że będę wtedy bronił i zostanę brany pod uwagę w trakcie rekrutacji? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| |
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 12.07.2011, 10:18 Temat postu: |
|
|
Na SUM można zostać wpisanym tylko jeśli już się ukończyło inne studia. Zaświadczenie o planowanej obronie nie wystarczy, trzeba mieć albo dyplom albo zaświadczenie o ukończeniu studiów z informacją o ocenie na dyplomie (która to ocena jest dodatkowym kryterium kwalifikacji).
Zapraszam Pana na ewentualną 2 rekrutację na studia niestacjonarne we wrześniu.
Pozdrawiam,
Patrycja Włodek |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 12.07.2011, 11:38 Temat postu: |
|
|
czyli jednak nie? sorry hehe  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=cwQndY1CTHc
The beating of a million drums. The fire of a million guns. The mother of a million sons. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|